Gezondheidskeuringen

Tijdens de Corporate Vitality Health check ondergaan uw medewerkers een levensstijl en medische screening. De levensstijl screening wordt uitgevoerd met een digitale  vragenlijst. De medische screening vindt plaats in een van de Corporate Vitality  test locaties, uitgevoerd door hooggekwalificeerde artsen in een medisch centrum. Beide uitslagen worden verwerkt in een IT-systeem dat voldoet aan alle wettelijke privacy- en security regels en voorschriften.

Na de health check van de werknemer zal er een consult met de arts plaatsvinden om de uitslag te bespreken en een persoonlijk rapport te ontvangen. Voor bedrijven maakt Corporate Vitality geanonimiseerd management rapportages die men kan gebruiken om gezondheidsbeleid binnen de organisaties vorm te geven en te ontwikkelen.

 

Bel mij terug

Naam*
Vul uw naam in a.u.b.

Telefoonnummer*
Vul uw telefoonnummer in a.u.b.

Ongeldige invoer

bel ons

0031 (0)40 3333 001

 

contact

 

De website maakt gebruik van functionele en analytische cookies om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de website. De verzamelde gegevens worden niet gebruikt om activiteiten van individuele gebruikers te volgen, maar zijn nodig om de website goed te laten functioneren. De social media cookies worden gebruikt om bij te houden wie wat heeft gedeeld op social media kanalen. De social media kanalen verzamelen mogelijk ook gegevens voor het tonen van advertenties.