De Boerderij | The Farm

Voordat Philips zijn eerste gebouwen op dit gebied zette, stonden er verschillende boerderijen. Deze zijn allemaal verdwenen, behalve een. Deze overgebleven boerderij is in de jaren ’80 verbouwd met kleedkamers, douches en een zolder voor tafeltennis. Op de begane grond werd een echte bar gebouwd. In 1979 werd deze in gebruik genomen voor feestelijke gelegenheden en werd hij onder de Philips medewerkers bekend als “de Boerderij”.

In de loop der jaren hebben sporters veel tijd doorgebracht aan de bar in de boerderij. Maar ook jubilea, gepensioneerden en velen anderen gebruikten de Boerderij als een plaats om collega’s uit te nodigen voor een drankje en een gesprek.

Kortom De Boerderij heeft een belangrijke sociale functie op High Tech Campus Eindhoven. Hieronder kunt u een aanvraag doen om De Boerderij af te huren. Voor vragen kunt u ons bellen op 0031 (0)40 3333 001.

Wij zien jou als het ware goud!

Als trainers en coaches van “The Farm” hebben we onze krachten gebundeld. Reden voor dit initiatief is jou als professional uit te dagen, middels workshops en programma’s, om je persoonlijke effectiviteit en vitaliteit te verhogen. Jij bent immers het ware kapitaal hier op de High Tech Campus. Wij doen dat midden op de HTC in ‘de Boerderij’ zodat we makkelijk bereikbaar zijn. Onze ambitie is de HTC, naast de slimste vierkante kilometer van Europa, ook de vitaalste vierkante kilometer te maken; vitaal in mentaal en emotioneel opzicht.

We nodigen je uit deze uitdaging met ons aan te gaan en te investeren in jezelf zodat je kunt blijven groeien op een gezonde manier!

Kijk voor meer inhoudelijke informatie naar onze workshops en programma’s.

 

Bel mij terug

Naam*
Vul uw naam in a.u.b.

Telefoonnummer*
Vul uw telefoonnummer in a.u.b.

Ongeldige invoer

bel ons

0031 (0)40 3333 001

 

contact

 

De website maakt gebruik van functionele en analytische cookies om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de website. De verzamelde gegevens worden niet gebruikt om activiteiten van individuele gebruikers te volgen, maar zijn nodig om de website goed te laten functioneren. De social media cookies worden gebruikt om bij te houden wie wat heeft gedeeld op social media kanalen. De social media kanalen verzamelen mogelijk ook gegevens voor het tonen van advertenties.